Mijn favoriete apps.

Apps. Het lijkt wel alsof we in onze huidige samenleving niet meer zonder kunnen.
En ook al ben ik ervan overtuigd dat we wel degelijk zonder apps en smarphones kunnen overleven, ben ik stiekem ook wel verslaafd aan een aantal apps. Dus vandaag ga ik mijn favoriete smartphone/ipad apps laten zien!

tumblr_mjrtv4i41V1rftcpqo1_500_thumb

Ik begin bij een app die ik al een aantal weken iedere dag check: StyleToday.

StyleToday is een app die dagelijks een hele outfit voor je laat zien, en je gelijk de link geeft om de items te bestellen. (Items zijn onder andere van websites als Zalando en Nelly) De outfits zijn echt van top tot teen, met accessoires, tassen, de hele mikmak.

Ik sta niet altijd te kwijlen bij hoe leuk de outfits zijn, maar ik krijg toch vaak ideeën over leuke combinaties door deze app!

tumblr_mjtadbjyvb1qb3aqao1_500_thumb

Dan iets heel anders, namelijk: Theme Park. Kinderachtig? Misschien. Verslavend? Zeker weten. Het lijkt een beetje op het spelletje rollercoaster tycoon waar ik vroeger compleet geobsedeerd door was. Het doel van het spel is om je eigen pretpark op te bouwen. Voor attracties die je plaatst krijg je virtueel geld, waar je dan weer nieuwe attracties van kunt bouwen. Dit spel is natuurlijk compleet nutteloos, maar wel ontzettend leuk tijdverdrijf.

tumblr_mjenypr6yz1rn2pt5o1_500_thumb

De volgende app zullen de meeste mensen wel kennen, maar ik zet hem er toch maar bij. AppVanDeDag, dit is een app die iedere dag een app gratis aanbied die normaal geld kost. Dus een app die normaal bijvoorbeeld 3,99 kost, kan je dan gratis downloaden en iedere dag komt er een nieuwe app die gratis te downloaden is!

tumblr_makfy0Aj0e1rs58s9o1_500_thumb

Instagram is ook zeker een favoriet van mij, een soort twitter maar dan in foto’s. Deze app heeft zo’n beetje iedereen en heeft dan ook niet echt verdere uitleg nodig.

tumblr_mjrqa1L4Ss1r3r46po1_500_thumb

En als laatste app weer een spelletje. Temple Run 2, wat is dit ontzettend verslavend zeg! Mijn highscore is inmiddels 11 miljoen maar ik wil meer! Het spel komt er op neer dat je achterna gezeten word door een enorme aap en dus hard moet rennen en muntjes moet verzamelen. Klinkt niet heel spannend, maar ik verzeker je, als je dit eenmaal één keer gespeeld hebt kun je niet meer stoppen.

Advertenties

Over endxcredits

Hoi, Mijn naam is Annemarie en ik heb een lifestyle blog. Ik blog vooral over beauty, mode, muziek en alles wat ik doe in mijn leven.

2 Reacties op “Mijn favoriete apps.

  1. Ik heb de App van de Dag ook gedownload, maar tot nu toe valt hij mij een beetje tegen. Oh en Instagram? Ik ben addicted! ^^

  2. Theme park zou ik ook wel willen downloaden! Was vroeger gek op rollercoaster tycoon 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: